Het dier in de kunst

Op uitnodiging van het Oostgroningse kunstenaarsgezelschap Kunst aan de rand van Nederland deed ik mee aan de thematentoonstelling Het dier in de kunst.

Lees meer...

De groepstentoonstelling vond plaats in de Kunstscheune Gess, Jemgum, Duitsland. Het werk was te zien van 10 - 25 september 2022.

Vogels in het Koetshuis

Van 23 juni tot en met 16 september 2018 exposeerde ik in het Koetshuis op het statige landgoed Ennemaborg in Midwolda.

Lees meer...

Het tentoongestelde werk bestond uit een mix van stijlen: fotorealistisch, impressionistisch, trompe-l'oeil, etsen en giclees.

Naast mijn vogelkunst liet ik ook enkele olieverfschilderijen zien waarin ik het Oldambtster landschap verbeeld.

Landgoed Ennemaborg en het Koetshuis zijn eigendom van Het Groninger Landschap. Vrijwilligers runnen het Koetshuis, waar je na (maar ook voor) een wandeling kunt genieten van een versnapering.

Koetshuis Ennemaborg
Hoofdweg 96
9681 AJ Midwolda

Koetshuis Ennemaborg is geopend op zater- en zondagen van 12-17 uur.

Landschappen van 't Oldambt

Mijn landschapsschilderijen en enkele fotorealistische werken hingen tot eind september 2017 in de wachtruimte van Tandartspraktijk Oldambt in Midwolda.

Lees meer...


Vogels op de thee

Mijn vogels sierden in het voorjaar van 2017 het Theehuis van begraafplaats Selwerderhof in Groningen.

Lees meer...

Het Theehuis is een plek voor rust en bezinning, desgewenst met koffie, thee of kleine versnapering. Het is een initiatief van stichting Accolade met ondersteuning van de gemeente Groningen. Vrijwilligers runnen het Theehuis zeven dagen per week zonder winstoogmerk.

Van diverse pluimage

Expositie in De Groninger Kroon te Finsterwolde.

Lees meer...

In het voorjaar van 2017 waren enkele van mijn vogelschilderijen te zien in galerie De Groninger Kroon te Finsterwolde, de mooist gelegen galerie van het land! De expositie Van diverse pluimage liet het werk zien van 12 kunstenaars.

Galerie De Groninger Kroon
Reiderwolderpolder 4
Finsterwolde
Open: zo 11-18 uur en op afspraak.