Atelier schilderwedstrijd

Trois quarts Toon, mijn inzending voor de Atelier schilderwedstrijd, werd uitgekozen voor de expositie Dieren in cultuurcentrum CODA in Apeldoorn.

Lees meer...

Van de 350 inzendingen werden 100 geselecteerd. De tentoonstelling liep tot en met 6 januari 2013 in CODA. Het bijschrift aan de muur bij het schilderij vermeldde "canvasprint". Hoe een trompe-l'oeil ook te ver kan gaan...

Expositie Leerdam succes

Mijn expositie bij Galerie De Smederij in Leerdam was een groot succes.

Lees meer...

De tentoonstelling liep van september tot eind december 2012. Vooral de kleine olieverfschilderijen waren zeer geliefd bij het publiek.

KunstClusters 2012

In het weekend van 3 en 4 november 2012 vond het evenement KunstClusters plaats. Dit jaar geen lange atelierroute, maar een compacte kunstroute langs 24 kunstenaars op 5 locaties, de kunstclusters, in Oost-Groningen.

Lees meer...

Per kunstcluster presenteerden 3 tot 6 kunstenaars hun werk. De kunstenaars, allen lid van het kunstenaarsgenootschap Kunst aan de rand van Nederland, waren het hele weekend aanwezig om hun inspiratie, werkwijze en kunst met u te delen. Tevens organiseerden zij tal van activiteiten.

Ik deed mee bij kunstcluster De Meerlandse Koe in Oostwold. Samen met kunstenaars Avalana en Erlinde Stephanus organiseerden we een bourgondisch weekend met als thema Tussen Kunst en Quiche. Het weekend werd een groot succes, met bezoekersaantallen die boven verwachting waren.