Natuur... zo mooi, zo dichtbij

Een ruime selectie van mijn vogelschilderijen en trompe-l'oeils was in 2014 te zien bij de natuurkunsttentoonstelling Natuur... zo mooi, zo dichtbij! .

Lees meer...

De groepstentoonstelling was een initiatief van de fraai gelegen Galerie Hoeve Rijlaarsdam te Nieuwkoop.

Expositie Leer, Duitsland

Samen met 19 andere kunstenaars uit de regio exposeerde ik van 18 juli tot en met 31 augustus 2014 in Leer, Duitsland (net over de grens bij Bad Nieuweschans). De tentoonstelling droeg de naam Noabern, Nachbarn, Buren.

Lees meer...

Ik deed mee met drie grote trompe-l'oeilschilderijen: Robin, Studie van Mevrouw Mus en Suzume.

De expositie werd georganiseerd door het kunstenaarsgenootschap Kunst aan de rand van Nederland.

24K XL: Xtra Leuk met VIP

De tentoonstelling 24K XL in Museum de Oude Wolden te Bellingwolde eindigde op 27 april 2014. Je kon werk zien van 27 kunstenaars uit de directe omgeving van het museum.

Lees meer...

Ik deed mee met mijn schilderij Very Important Pheasant. VIP is een gesponsord schilderij. Logo's van echte, betalende sponsors schilder ik op het doek, als ware het shirtreclame.

Als publieksattractie voegde ik iedere vrijdagmiddag, ter plekke in het museum, logo's van nieuwe sponsors toe aan het schilderij.

Tentoonstelling in Koggenland

Van 25 november 2013 tot en met 12 februari 2014 exposeerde ik in het raadhuis van de gemeente Koggenland (tussen Hoorn en Alkmaar).

Lees meer...

Het begon te lijken op een heuse Masterpiece Tour  van mijn grote trompe-l'oeilschilderijen Robin, Wobbin , Mevrouw Mus en Suzume. Na Belllingwolde in september 2013 waren ze neergestreken in het gemeentehuis van Koggenland. Ook zeven kleinere schilderijen in dezelfde stijl, waaronder Rechter Half Toon, kon je daar zien.

Natuurlijk Natuur 2013

Twaalf van mijn vogelschilderijen reisden af naar 't West'n.

Lees meer...

Van oktober tot eind december 2013 deed ik mee met de tentoonstelling Natuurlijk Natuur in Kunstgalerie Staphorsius te Westzaan.