Schetsblog

Het streven is "Elke dag een schets". Of ik dat haal?

Lees meer...

Nee, natuurlijk niet, maar we doen ons best. De veldschetsen die het daglicht kunnen verdragen, vind je in mijn nieuwe Schetsblog.

Website vernieuwd

Het ei is gelegd. Eindelijk de tijd genomen om mijn website onder handen te nemen. De grootste wens was om mijn werk ook goed zichtbaar te maken op mobieltjes en tablets.

Lees meer...

Mijn oude site stamde uit de tijd dat men uitsluitend vanachter de pc het internet afstruinde. Maar met de intrede van internet op tablets en mobieltjes bleek dat het ontwerp van de site tekortschoot. Met de vernieuwde site passen de plaatjes weer netjes op het scherm en blijven de teksten goed leesbaar, ongeacht welk apparaat je gebruikt. De komende tijd zal ik nog de nodige aanvullingen toevoegen, dus hou het in de gaten. Veel lees- en kijkplezier!